Kippenbouillon
Overzicht400 ml biologische Kippenbouillon.
4 dagen en vier nachten lang getrokken.
Geconcentreerde bouillon: goed voor 3 x 200 ml bouillon.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze bouillon verdunnen met een halve pot water en verwarmen. Eventueel soepgroente en/of vermicelli toevoegen.
Serveertip: de perfecte basis voor een eigengemaakte soep. Ook lekker in een risotto of met sereh (citroengras) voor een Soto Ajam (Indische kippensoep).
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, kip* (getrokken van 25% kip), 2,5% kippenvlees*, wortel*, kippenfond*, zout, SELDERIJ*, ui*, peterselie*, gistextract, foelie*, peper*, laurier*, kruidnagel*.
*= biologisch.
Allergenen: bevat selderij.
Waarschuwing: kan kleine botjes bevatten!
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 29kJ / 7kcal
Vet: 0,5g
Waarvan verzadigd: 0,2g
Koolhydraten: 0,07g
Waarvan suikers: 0,04g
Eiwit: 0,5g
Zout: 0,63g