Runderbouillon
OverzichtGebruik: verdunnen met maximaal een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: de perfecte basis voor een eigengemaakte soep. Eventueel soepgroenten en/of vermicelli toevoegen of als basis voor een krachtige jus of risotto gebruiken.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, runderdelen* (getrokken van 15% rund), wortel*, runderpoulet*, ui*, zout, SELDERIJ*, peterselie*, gistextract, peper*, piment*, rozemarijn*, tijm*. * = biologisch
* = biologisch.
Allergenen: bevat selderij.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 3 kJ / 0,7 kcal,
Vet: 0,01g
Waarvan verzadigd: 0,002g
Koolhydraten: 0,14g
Waarvan suikers 0,1g
Eiwit: 0,04g
Zout: 0,64g